Despre

Bună. Numele meu este Adrian și de aproximativ 8 ani ma ocup de SEO și Marketing Digital. În primii doi-trei ani, încă student la facultate, m-am ocupat cu Freelance pe ici pe colo.

Din 2015 am lucrat în domeniu, atât cu proiecte mici cât și cu proiecte mai mari. Rezultatele au fost satisfăcătoare atât pentru mine cât și pentru clienții/angajatorii mei.

În prezent sunt un mândru membru al echipei cognitiveSEO.

Mi-am dorit de mult să încep un astfel de blog/jurnal. Iată că după multe gânduri și planuri, se întâmplă. SEO Project va fi un loc în care voi scrie articole educaționale și tutoriale. Subiectele abordate vor fi Marketing-ul Digital, Social Media și SEO, precum și opinii/experiențe personale. Cred ca aceste subiecte nu sunt încă bine înțelese de antreprenorii din România. Tinerii îl înțeleg mai bine, dar cei mai în vârstă nu. Din acest motiv, pot rata mulți clienți.

Doresc de asemenea ca acest blog să fie și un jurnal al propriilor mele proiecte, recent începute. Inițial nu voi face publice domeniile proiectelordar le voi dezvălui ulterior. Voi vorbi în schimb deschis despre nișele abordate și tehnicile folosite. Scopul proiectelor este aducerea traficului pe website-uri și apoi monetizarea acestora.

Daca aveți întrebări, mă puteți contacta oricând prin formularul de contact sau pe Messenger.

SEOproject utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe website. Prin continuarea navigării, confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile site-ului, cu politica de confidențialitate precum și cu politica de cookie-uri.